FO2SH عضو متميز جداً
عدد الرسائل : 4584 العمر : 36 تاريخ التسجيل : 09/11/2007
| |
Hadeer عضو متميز جداً
عدد الرسائل : 2885 العمر : 34 تاريخ التسجيل : 23/10/2007
| موضوع: رد: المطبخ والاطباق الشهية 2008-03-06, 1:35 am | |
| بالهنا والشفا يا فؤش مرسى خالص على الطريقه بس أنا بعرف أعملها أساسا بس بقالى كتير مش عملتها أصل الفراوله مش بتنزل الايام دى على العموم شكرا يا فؤاد على الموضوع منتدى شباب أون لاين ده شكله كده جامد جدا | |
|
FO2SH عضو متميز جداً
عدد الرسائل : 4584 العمر : 36 تاريخ التسجيل : 09/11/2007
| موضوع: رد: المطبخ والاطباق الشهية 2008-03-06, 1:41 am | |
| ميرسى يا قمر على ردك الجميل ويارب تكون الاكلة تعجبيك وانتى نورتى شباب اون لاين بوجودك فية مع تحيات شباب اون لاين جيل المستقبل | |
|
محمد الدباح&محمد عبد عضو متميز
عدد الرسائل : 174 العمر : 36 تاريخ التسجيل : 17/02/2008
| موضوع: رد: المطبخ والاطباق الشهية 2008-03-06, 1:51 am | |
| ادوق بقى ونبى انت جوعتنى هههههههههههههه | |
|
FO2SH عضو متميز جداً
عدد الرسائل : 4584 العمر : 36 تاريخ التسجيل : 09/11/2007
| موضوع: رد: المطبخ والاطباق الشهية 2008-03-06, 1:56 am | |
| لاءءءءءءءء
انت داخل على طامع يا محترم
ههههههههههههههه
ميرسى يا محمد على ردك الجميل
| |
|
FO2SH عضو متميز جداً
عدد الرسائل : 4584 العمر : 36 تاريخ التسجيل : 09/11/2007
| موضوع: رد: المطبخ والاطباق الشهية 2008-03-09, 8:04 pm | |
| *.*.*. طريقة عمل برجر رومى *.*.*.
المقادير:
750 جرام لحم رومي مفري
3 ملاعق صغيرة بصل مقطع إلي أجزاء صغيرة
قصان ثوم مفريان
1/4 ملعقة صغيرة فلفل أسود
6 شرائح لحم بقري مفري
1 كوب شرائح من جبن الشيدر
1/4 كوب شرائح عش الغراب (مشرووم)
1 ثمرة بصل أخضر مقطعة إلي أجزاء صغيرة
1/4 كوب مايونيز
* الطريقة:
- يخلط اللحم المفري مع البصل والثوم والملح تمزج المكونات جيداً، ثم تشكل علي هيئة فطائر صغيرة.
- وفي إناء آخر يخلط الجبن وعش الغراب والبصل الأخضر والمايونيز واللحم البقري.
- تحمر قطع البرجر أو تشوي من 10 – 12 دقيقة و تقلب علي كلا الجانبين.
- قبل تمام نضج البرجر تصب التتبيلة فوق قطع البرجر حتى تمام انصهار الجبن.
| |
|
FO2SH عضو متميز جداً
عدد الرسائل : 4584 العمر : 36 تاريخ التسجيل : 09/11/2007
| موضوع: رد: المطبخ والاطباق الشهية 2008-03-09, 8:14 pm | |
| *.*.*. طريقة عمل سندويتش الباذنجان المقلى *.*.*.
* المقادير: ***********
1 ثمرة باذنجان مقطعة إلي شرائح
1 ثمرة فلفل أحمر مقطعة إلي حلقات
ملح وفلفل
1 رغيف باجيت (خبز فرنسي)
4 ملاعق زيتون مقطع إلي شرائح
1/4 كوب جبن بارميزان * الطريقة: *********** - يوضع الملح والفلفل علي الباذنجان والفلفل الأحمر.
- يشوي علي الشواية الباذنجان ثم يليه الفلفل مع تقليبهما علي كلا الجانبين.
- تدهن طبقة من الجبن الأبيض في الخبز ثم يوضع الزيتون، ثم الفلفل والباذنجان، وجبن البارميزان كطبقة نهائية.
- يمكن أن يقدم هذا الساندويتش إما ساخناًً أو بارداً. | |
|